-33%

Zapestnica proti komarjem – črna

★★   658 ocen kupcev

Najnovejša tehnologija v boju proti nadležnim komarjem. Z neslišnim ultrazvokom ustvari zvočno pregrado, ki vas bo ščitila pred piki. Naj vam te majcene leteče živalce ne pokvarijo piknikov, izletov v naravo ali drugih aktivnosti, ki so vam pri srcu.

Ni na zalogi

Šifra: ZAP-KOMAR Kategorija:

 

STOP NADLEŽNIM KOMARJEM

Se odpravljate na sprehod z družino? Vas skrbijo nadležni komarji? Recite STOP komarjem in preživite miren sprehod s pomočjo zapestnice proti komarjem, ki bo odgnala ta nadležna bitjeca.

OTROKOM IN HIŠNIM LJUBLJENČKOM VARNO

Brez sevanja in brez kemikalij. Zapestnica je popolnoma okolju in zdravju prijazna. Prav tako otrokom in hišnim ljubljenčkom. Se odpravljate na dopust? Ne nosite s seboj vseh možnih pripomočkov za odganjanje mrčesa, ki so med drugim lahko škodljivi zdravju, vse kar potrebujete je ta praktična zapestnica proti komarjem.

VSESTRANSKA UPORABA

Ne glede na to, ali kampirate, ribarite, se sprehajate ob morju, kolesarite…s pomočjo zapestnice proti komarjem, boste vse to s še večjim veseljem opravljali. Primerna za vso družino.

ELEGANTNA IN LAHKA

Elegantna in lahka zapestnica, z nastavljivim silikonskim pasom, prijaznim do kože, se bo prilegla prav vsakemu zapestju. Poslovite se od dišečih zapestnic, ki so lahko škodljive koži.

POLNJENJE PREKO USB POLNILCA

Hitro polnjenje in dolg čas delovanja do 130 h, v času mirovanja do 1 meseca.

TEHNIČNE LASTNOSTI

Čas polnjenja: približno 30 minut
Barva: črna
Čas delovanja: 130 h