Praznična LED zavesa z okraski

(Povprečna ocena)

Magičnost osvetlitve te zavese bo očarala vas in obiskovalce. Rumena barva z različnimi prazničnimi vzorci (jelenčki, zvončki, zvezdice, jelka) bo to leto zagotovo zadetek v polno!

Na zalogi (se lahko naroči)

25,99

Količina:
Popularno
1x 25,992x 22,903x 19,90
Šifra: ZavBoz Kategorija:

VAŠ PROSTOR BO POSTAL PRAVLJIČEN

Popolna dekoracija za notranje in zunanje prostora. Božič, zabava, valentinovo, poroka, festivali, hoteli, poslovne zgradbe so le ene izmed idej, kjer jo lahko uporabite. Ta pravljična zavesa z okraski bo vsekakor dodala svečano atmosfero, kjerkoli jo boste izobesili.

8 NAČINOV OSVETLITVE IN FUNKCIJA SPOMINA

Si želite raznolikega utripanja? Nič lažjega! Po želji lahko izbirate med kar 8 načini osvetlitve, ki bodo dodali še dodaten magičen učinek. A to še ni vse! Funkcija spomina na vgrajenem upravljalniku si bo zapomnila način osvetlitve, ko boste lučke ugasnili.

VEČ SETOV SKUPAJ

Vaša naloga je zgolj ta, da kabel preprosto priključite, nastavite način osvetlite in uživate v pogledu. Zavesa pa ima še eno posebnost, saj jo lahko povežete v več setov. Ima namreč posebne dodatne priključke (zato priporočamo nakup več setov zaves), ki se lahko podaljšajo in tako boste ustvarili daljšo povezano zaveso, ki sveti istočasno. Učinek bo nato še toliko bolj pravljičen.

TEHNIČNI PODATKI

Dolžina zavese: 3 m

Dolžina začetnega kabla: 50 cm

Barva: Rumena

Napetost: 220V

V paketu dobite zaveso z LED svetlečimi vzorci in upravljalnik (ta je pritrjen na kabel).

Upravljalnik funkcij ne sme biti izpostavljen dežju ali snegu. Svetujemo, da ga ustrezno zaščitite s plastično folijo ali uporabite drugo vrsto zaščite.

Mnenja


  Praznična LED zavesa z okraski photo review
  Anže
  Prijetna okrasitev za našo sobo
  Praznična LED zavesa z okraski photo review
  Marjetka
  Super izgleda!
  Praznična LED zavesa z okraski photo review
  Angela
  čudovita dekoracija za praznike ;)...
Podaj mnenje
Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja