-23%

Spiralni vrtalnik za zelenjavo in sadje (4 nastavki)

Zgolj zavrtajte v vaše priljubljene sadeže ali zelenjavo in jih napolnite z najokusnejšimi prilogami. Jedi bodo postale slastne, vaši gostje pa navdušeni. 

Ni na zalogi

Šifra: ZelSet Kategoriji: ,

UŽIVAJTE IN PRIHRANITE ČAS

Ne zapravljajte več nepotrebnega časa v kuhinji za pripravo jedi! Ta spiralni vrtalnik Veggie je pripomoček, ki vam bo zelo olajšal delo. Z njim boste zlahka pripravili okusno polnjeno zelenjavo ali sadje. Zgolj zavrtite želeni spiralni nastavek v zelenjavo ali sadje in se prepustite novim idejam za pripravo hrane.


ODLIČNO ZA PRIPRAVO POLNJENIH ZELENJAV

Zdaj je čas, da svoje goste navdušite z izvrstnimi polnjenimi jedmi. Sadje ali zelenjavo napolnite z mesom, rižem, sirom in drugimi začimbami. Idej je resnično neskončno. Lahko pripravite tudi polnjene bučke, paradižnike, kumare, jajčevce, polnjena jabolka, polnjeni krompir, itd.

Odslej vam več ne bo zmanjkovalo idej za slastne jedi na zabavah, piknikih, rojstnih dnevih ali drugih pogostitvah.

 

4 NASTAVKI

V kompletu dobite 4 različne nastavke (2 cm, 2,5 cm, 3 cm, 4 cm). Izberite pravo velikost za določeno sadje ali zelenjavo in začnite ustvarjati v kuhinji! Lahko izrežete majhne ali velike luknje. Zamenjava posameznih nastavkov je hitra in enostavna.

 

PUSTITE DOMIŠLJIJI PROSTO POT

Pripomoček je resnično preprost za uporabo. Zgolj prepustite se idejam za nove okuse in uživajte v novih dimenzijah priprave hrane.