Brezplačna dostava za vse nakupe nad 40 €

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Ob nakupu v vrednosti 40 € ali več ti dostavo častimo mi!

V trgovino

Pogosta vprašanja in odgovori

KAKO LAHKO ODDAM NAROČILO?

S klikom izberite količino izdelkov, ki jih želite naročiti. S klikom na gumb "dodaj v košarico" bo izdelek dodan v košarico, kjer lahko spreminjate količino izdelkov, jih odstranite ali po akcijski ceni dodate še druge izdelke.

S klikom na gumb "nadaljuj na blagajno" boste preusmerjeni na naslednji korak za zaključek nakupa. V tem koraku je potrebno vnesti vaše podatke za dostavo, izbrati način dostave in način plačila.

S klikom na gumb "oddaj naročilo" bo vaše naročilo oddano. Če je naročilo uspešno oddano, se bo prikazalo obvestilo o uspešno oddanem naročilu s povzetkom naročenih izdelkov in vaših podatkov. Na vneseni e-poštni naslov boste prejeli tudi e-poštno sporočilo z obvestilom o prejemu vašega naročila.

Če potrebujete pomoč pri oddaji naročila smo vam na voljo na elektronskem naslovu info@funavocado.si ali na telefonski številki +386 70 422 184.

KAKO JE Z DOSTAVO?

V kolikor je izdelek na zalogi v našem skladišču bomo izdelke odposlali v roku 2-4 delovnih dni, razen če ni drugače določeno.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito. Dostava običajno poteka v dopoldanskem času, pred dostavo pa boste s strani dostavne službe obveščeni preko e-pošte oz. SMS sporočila ali klica.

KAKO LAHKO PLAČAM?

Želeni način plačila lahko izberete ob zaključku nakupa. Izbirate lahko med: plačilom po povzetju, plačilom s kreditno kartico ali preko PayPal-a. V primeru plačila po povzetju morate doplačati znesek 0,60 €. Tem stroškom se izognete če plačate s kreditno kartico ali preko PayPal-a.

KAJ ČE MI IZDELEK NE BO ODGOVARJAL?

Ker razumemo, da ste izdelek kupili, ne da bi ga videli oziroma preizkusili, vam v 14 dneh omogočamo vračilo brez obrazložitev. Izdelek lahko tudi zamenjate (npr. za drugo velikost ali barvo) ali ga vrnete v primeru, da prispe poškodovan.

Več o vračilih in reklamacijah si lahko preberete TUKAJ.

V primeru odstopa od pogodbe nas kontaktirajte na kontaktni e-naslov info@funavocado.si in prejeli boste dodatna navodila.

IMATE ŠE KAKŠNO VPRAŠANJE?

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo vsak delovnik od 07:00 do 15:00 na telefonski številki +386 70 422 184 ali na elektronskem naslovu info@funavocado.si.

Ostanite povezani z namiDelite svojo e-pošto z nami in poslali vam bomo ekskluzivne popuste in najnovejše novice.
© funavocado.si 2023