-26%

Organizator prtljažnika avtomobila – SuperORG

S tem najsodobnejšim revolucionarnim avtomobilskih organizatorjem vam ni treba skrbeti, da bi se stvari v vašem avtomobilu zlomile ali polile po sedežu. 8 ultra velikih žepov zagotavlja, da je vse organizirano.

VAŠ PRIHRANEK: 11,00 (25%)

Na zalogi (se lahko naroči)

31,99

Količina:
Popularno
1x 31,992x 27,903x 23,90
Šifra: AvOrg Kategorija:

ULTRA VELIKA KAPACITETA

 Organizator prtljažnika ponuja 8 ultra velikih vrečk za shranjevanje s pokrovi, ki so dovolj veliki za hranjenje hrane, čistilnih sredstev, otroških igrač, črpalke za pnevmatike, potrebščin za pse, orodja, športne opreme itd. Preprečite, da bi predmeti in vaše vozilo povzročali hrup ali se poškodovali zaradi trka, ko se vozilo premika.

ENOSTAVNO ZA NAMESTITEV

Preprosto obesite na vzglavnik s tremi nastavljivimi trakovi z zaponko. Nato pa pritrdite odprtino na zadnji sedež avtomobila. Ko ga ne uporabljate, ga lahko sestavite in shranite. Odlično za vzdrževanje urejenosti, organiziranosti in čistoče.

PREMIUM KAKOVOSTNI MATERIAL

Ta organizator za shranjevanje na zadnjem sedežu avtomobila je izdelan iz trdne tkanine in lahke najlonske mreže. Trpežna, vodoodporna, pralna in dolgo obstojna. Umazane odtise je enostavno očistiti, saj vse kar potrebujete za to je krpa za mokro čiščenje.

OSTALE INFORMACIJE

Barva: Črna
Material: Oxford tkanina in najlonska mreža
Dimenzije: 89cm x 45.5 cm
Nastavljiv za večino vozil.