-34%

Set za pripenjanje gumbov

Obvezna oprema vsake gospodinje, modnega navdušenca, starša in ustvarjalca. S setom, ki vsebuje profesionalne klešče ter bogato izbiro gumbov lahko popravite, preoblikujete in ustvarite unikatna oblačila. Poleg tega pa set lahko uporabljate tudi za ostale DIY-naredi sam projekte.

VAŠ PRIHRANEK: 13,00 (34%)

Na voljo po naročilu

24,99

Količina:
Popularno
1x 24,992x 21,903x 18,90
Šifra: KleGumb Kategorija:

BODITE USTVARJALNI

Ne zavrzite vaših najljubših oblačil in jih popestrite ter izboljšajte s kvalitetnimi, trpežnimi in simpatičnimi gumbi. Če so vaša oblačila strgana, raztegnjena ali preveč odprta, jih preprosto popravite s setom za pritrjevanje gumbov. Okrasite modne dodatke, popestrite otroška oblačila ali preoblikujte svojo najljubšo majico v edinstven kos oblačila.

Set vsebuje različne barvne gumbe, ki jih lahko kombinirate k vsem vrstam oblačil.

IDEALNI SET ZA ZAČETNIKE

Klešče za pritrjevanje gumbov so enostavne za uporabo in so primerne tudi za popolne začetnike. Gumbe lahko namestite na različne vrste tkanin. Uporabite jih lahko na vaših oblačilih, torbicah, denarnicah, plenicah iz blaga za dojenčke, pokrivalih in še veliko več.

Če poznate koga, ki uživa v ročnem ustvarjanju je to odlično darilo zanj.

VEDNO ORGANIZIRANI

Da bo vaš set ostal organiziran, so gumbi posebej popredalčkani po barvah in tako boste v trenutku našli želene gumbe. Gumbi so izdelani iz trde plastike, zaponke so kovinske, klešče za pripenjanje gumbov pa iz nerjavečega jekla, zato jih lahko uporabljate dolgo časa.

Ta set je obvezna oprema vsake gospodinje, modnega navdušenca, starša in ustvarjalca.

SPECIFIKACIJE

Barve gumbov: črna, bela, temno in svetlo modra, zelena, vijolična, rdeča, roza, siva, rumena
Paket vsebuje: 1x klešče za pritrjevanje gumbov, 100x gumb
Premer: 9,5 mm