Set magnetnih zapestnic HEART®

Komplet magnetnih zapestnic za pare je čudovito darilce za vsako priložnost. Ko se vajini roki približata, se magnetki povežejo in ustvarijo dodatno vez med vama. Zapestnici sta zapakirani v čudoviti darilni škatlici.

Počisti

16,99

Količina:
Popularno
1x 16,992x 14,903x 12,90
Šifra: DvodZap Kategorije: , , ,

SRCE ZANJO IN ZANJ

Ljubezen je najmočnejša energija, ki jo lahko čutimo, vendar je pogosto ne moremo opisati z besedami. Zato smo ustvarili zapestnice z magnetkom, ki predstavljajo intimno in zelo pomembno vez med vami in vašo ljubljeno osebo.

ČUDOVIT KOMPLET DVEH ZAPESTNIC

Ko je magnet postavljen blizu drug drugega, postane en. In tako lahko vidite, se dotaknete in začutite čutno, edinstveno in močno povezavo, ki presega ljubezen, ki jo delite.

Unikatno darilo – eno obdržiš sama, drugo podariš osebi, ki jo imaš rada.

POPOLNO DARILO ZA BOLJŠO POLOVICO

HEART® bracelet je več kot le zapestnica. Je ljubezen, spomin in zvestoba do osebe, s katero z roko v roki ustvarjaš svojo zgodbo. Naj vaju komplet HEART® zapestnic še dodatno poveže in utrdi vajino ljubezen.

UNIKATNO DARILO

Lahko jo podarite vaši prijateljici ali mami za božič, obletnico, kot rojstnodnevno darilo ali preprosto kot majhno pozornost. Tako boste svojim najdražjim pokazali naklonjenost, ljubezen in pričarali nasmeh na obraz.

Zapestnica je prilagodljiva, tako jo lahko poljubno nastavite na želeno dolžino.

OSTALI PODATKI

Barva: Črna&roza
Dolžina: Nastavljiva
Material: Kovina, elastična vrvica
Paket vsebuje: Zapestnica + darilna škatlica

Nakit ni primeren za uporabo v vodi (tuširanje, kopanje v bazenu ipd.). Pred stikom z vodo priporočamo, da ga odstranite.