-36%

Zapestnica proti komarjem za otroke (3 kosi) – KidPro

Simpatičen in praktičen način za zaščito vaših malčkov pred žuželkami! Oboževali bodo to zapestnico, ki jih bo zaščitila pred piki, rdečico in srbenjem.

VAŠ PRIHRANEK: 13,00 (36%)

Na zalogi (se lahko naroči)

22,99

Količina:
Popularno
1x 22,992x 19,903x 17,90
Šifra: KomZap Kategoriji: ,

POPOLNA ZAŠČITA PROTI KOMARJEM

Malčki bodo zdaj lahko ves dan uživali v naravi brez nadležnega srbenja, zbadanja in neprijetnih pikov žuželk. Ta zapestnica vsebuje eterična olja, ki odganjajo komarje in druge žuželke. Vonj je izjemno prijeten, poleg tega pa so vodoodporne, tako da ne bo prenehalo delovati, če si otrok z zapestnico umije roke in jo zmoči.

VARNO ZA OTROKE

Zapestnica KidPro je izdelana iz hipoalergenega silikona in vsebuje neškodljiva eterična olja, ki odganjajo komarje. Postopoma sprošča arome, ki bodo odbijale leteče napade. Vsak milimeter kože bo varen in zaščiten, naravne arome imajo močno učinkovitost, saj odganjajo komarje v nekaj metrih.

LED LUČ IN NASTAVLJIV PAS

Nastavljiv pas te ljubke zapestnice se bo prilagodil vsem oblikam in velikostim zapestja. Preprosto jo prilagodite in problem s komarji bo rešen! PLUS, vsaka zapestnica zažari, ko otrok trka, kar bo otrokom še toliko bolj zanimivo, sploh če jo bodo nosili zvečer, ko je največ komarjev. V paketu prejmete 3 zapestnice različnih dizajnov.

DRUGE INFORMACIJE

Barva: Pisani večbarvni vzorci
Material: Hipoalergenski silikon
Velikost: Univerzalna velikost 22,5 cm x 4 cm
V paketu prejmete 3 zapestnice različnih dizajnov