Komplet magnetnih kock za otroke (42 kosov) – MagBlock

Komplet magnetnih konstrukcijskih igrač se lahko uporablja v ustvarjalnih igrah za izboljšanje otroških naravoslovnih, tehnoloških, inženirskih in matematičnih spretnosti; razvijanje koordinacije rok in oči, vizualno zavedanje prostora in fine motorične sposobnosti ter za povečanje potrpežljivosti.

Na zalogi (se lahko naroči)

23,99

Količina:
Popularno
1x 23,992x 20,903x 17,90
Šifra: MagDIY Kategorija:

SPODBUJAJTE OTROŠKE SPOSOBNOSTI SKOZI ZABAVO

Komplet MagBlock so magnetne palčke in kroglice različnih barv, ki izboljšajo otrokovo drugačno razmišljanje, reševanje problemov, simbolno razmišljanje in občutek za barvne veščine. Ta magnetni komplet igrač bo spodbudil tudi njihovo prostorsko razmišljanje in izboljšal koordinacijo rok in oči. Otroci lahko svobodno ustvarjajo različne oblike, kot so avtomobili, živali, hišice ali karkoli se jim zdi zanimivo in domiselno.

100 % VARNO ZA OTROKE

Magnetne kocke so izdelane iz visokokakovostnega ABS-a, trdne, gladke in brez ftalatov, svinca, kadmija in BPA. Oblikovane so v velikosti, ki preprečuje, da bi jih otroci pomotoma pogoltnili, in staršem omogoča, da v miru opravijo svoje delo. Bloki imajo na obeh straneh magnete, tako da jih je mogoče enostavno zložiti in razstaviti po želji vašega otroka.

POPOLNO DARILO ZA OTROKE

Komplet MagBlock smo zasnovali s svetlimi barvami, ki zlahka pritegnejo pozornost in ljubezen otrok. To je popolno darilo za otroke za rojstne dneve, božič, novo leto, dan otroka in druga praznovanja.

DRUGE INFORMACIJE

Barva: Večbarvna
Material: 100% varna ABS plastika
V paketu je 42 kosov magnetnih kock