-37%

Čarobna večnamenska metla

Izjemno dolg ročaj omogoča varno doseganje visokih oken ali težko dostopnih predelov, ne da bi uporabili lestev. Dolžino lahko prilagodite od 58 cm do neverjetnih 90 cm!

 

VAŠ PRIHRANEK: 13,00 (37%)

Na zalogi (se lahko naroči)

21,99

Količina:
Popularno
1x 21,992x 18,903x 16,90
Šifra: Metla Kategorija:

ENOSTAVNO ČIŠČENJE!

Če vaši otroci ali štirinožni prijatelji polivajo vodo ali drugo tekočino na tla, jih je izredno težko naenkrat posušiti z običajnimi metlami. Ta mehka večnamenska metla ima zelo močno sušilno sposobnost! Odstrani ne samo tekočin, ampak je odlična tudi za čiščenje las in zdrobljenega stekla!

POVSOD ČISTO

Čarobno večnamensko metlo, primerno za dnevne sobe, kuhinje, bazene, garaže ali kopalnice, lahko uporabite tudi kot brisalec v kombinaciji s čistilom za steklo.

POPOLNOMA PRILAGODLJIV IN ENOSTAVEN ZA SHRANJEVANJE

Izjemno dolg ročaj omogoča doseganje visokih oken ali težko dostopnih predelov brez lestve. Dolžino lahko prilagodite od 58 cm do neverjetnih 90 cm!
Ko je čiščenje končano, ga lahko s priročnim kavljem shranite na steno.

ENOSTAVNO ČIŠČENJE

PP material visoke gostote se ne boji tekočin in omogoča enostavno čiščenje! Gumijasta metla je primerna za odstranjevanje dlak hišnih ljubljenčkov. Izjemno dolg ročaj omogoča tudi varno doseganje visokih oken in drugih težko dostopnih območij, ne da bi uporabili lestev. Metla je primerna za dnevno sobo, kuhinjo, bazen, garažo, kopalnico, lahko se uporablja tudi kot čistilec za okna.

TEHNIČNE INFORMACIJE

Barva: Siva
Material: ABS plastika
Dolžina: Nastavljiva (58-90 cm)