Odstranjevalec živalskih dlak (2 kosa)

 

Kolikokrat ste na svojih oblačilih našli dlake vaše mačke ali psa? S tem inovativnim silikonskim odstranjevalcem dlak se lahko končno znebite vseh motečih dlačic tako, da ga nanesete neposredno na oblačila in predmete ali ga skupaj z oblačili položite v sušilni stroj.

Na zalogi

19,90

Količina:
Popularno
1x 19,902x 16,903x 14,90
Šifra: OdsDlak Kategorije: , ,

NIČ VEČ DLAK NA OBLAČILIH

Kolikokrat ste na svojih oblačilih našli dlake vaše mačke ali psa? S tem inovativnim silikonskim odstranjevalcem dlak se lahko končno znebite vseh motečih dlak tako, da ga nanesete neposredno na oblačila in predmete ali ga skupaj z oblačili položite v sušilni stroj.

HIPOALERGEN IN ANTIBAKTERIJSKI

Odstranjevalec dlak hišnih ljubljenčkov je izdelan iz silikona vrhunske kakovosti in prekrit z antibakterijskim gelom, je nestrupen, hipoalergen in varen izdelek za vas in vaše kosmatince!

VEDNO PRI ROKI

Odslej vam tako več ne bo treba skrbeti, ali boste z oblačil še vedno morali odstranjevati to nadležno dlako. In kako enostaven je ta izdelek za uporabo, pa še vedno je pri roki. Zakaj bi torej posvečali toliko časa odstranjevanju dlak, če lahko zgolj z eno potezo rešite, kar vam ne da miru.

V paketu boste brezplačno prejeli dva odstranjevalca dlak.

Barva: oranžna, zelena