Ščipalec nohtov za hišne živali – PetLED

Vsi vemo, kako težko je striči nohte hišnim ljubljenčkom. Zanje to ni zabavna dejavnost. Že dolgo iščemo popoln ščipalec, ki je dovolj močan, natančen in s katerim bomo zlahka in neboleče strigli nohte našim ljubljenčkom. Končno ga imamo!

Na zalogi (se lahko naroči)

22,99

Količina:
Popularno
1x 22,992x 19,903x 17,90
Šifra: PetNail Kategorija:

VGRAJENA LED LUČ IN POVEČEVALNA LEČA

Ta ščipalec vam bo omogočil varno striženje nohtov vašemu ljubljenčku. Ščipalec ima posebno LED lučko, tako da lahko vidite, kateri del nohta varno odstriči. Vgrajeno povečevalno steklo z do 5-kratno povečavo pa omogoča maksimalno natančnost pri striženju nohtov vašega ljubljenčka.

OPOZORILO: pri temnih krempljih svetujemo večjo previdnost, saj so lahko žile slabo vidne kljub lučki in povečevalu.

KAKOVOSTNA IZDELAVA

Rezilo je izdelano iz nerjavečega jekla in bo pravilno prerezalo noht pod katerim koli kotom. Ščipalec je narejen tako, da se tesno prilega roki in ne povzroča bolečin v roki ali krčev. Ni vam več treba plačevati negovalcev, da vašim ljubljenčkom strižejo nohte. Olajšajte življenje tako sebi kot vašemu ljubljenčku.

ENOSTAVEN ZA UPORABO

Ni potrebno nobenega predznanja, samo vstavite ščipalec na noht in pritisnite, ščipalec pa bo noht ohranil v majhni vgrajeni posodici, da se izognete neredu. Primerno za pse, mačke, zajce, velike papige in podobno.

OSTALE INFORMACIJE

Material: Nerjaveče jeklo
Barva: Oranžno-Siva