-29%

Okrasni Božiček plezalec

Poskrbite za odlično vzdušje ob prihajajočih praznikih, z nagajivim Božičkom, ki pleza po svoji lestvi gor in dol. Ob tem se bo zabavala cela družina.

VAŠ PRIHRANEK: 12,00 (28%)

Na voljo po naročilu

29,99

Količina:
Popularno
1x 29,992x 25,903x 22,90
Šifra: PleBoz Kategorija:

👉 ZA VSE NAVDUŠENCE PRAZNIČNEGA VZDUŠJA

Ste eden izmed tistih, ki razmišljajo o Božični dekoraciji že oktobra, saj enostavno uživate ob lepi zlato-rdeči barvi in pripadnih okraskih, ki krasijo vaš dom in smrečico? Potem bo ta unikatni Božiček naravnost za vas.

S svojimi zabavnimi premiki in prepevanjem znane Božične melodije, bo z vrečo polno daril, ki jo nosi na hrbtu, odlično okrasil želen prostor ali predmet.

👉 PRIMEREN ZA NOTRANJO ALI ZUNANJO DEKORACIJO

Belo-rdeč mož, ki se ga v decembrskem času razveselijo predvsem otroci, lahko krasi poljubne prostore in tako prinese pravo radost in veselje. Lestev, dolgo 50 cm, lahko enostavno naslonite ali obesite na steno, vrata, okna, balkon ali na jelko. Njegova sestava, v velikosti 25 cm *12 cm *2,6 cm, je zelo enostavna in hitra.

👉 POPOLNA OKRASITEV ZA PISARNO ALI DOM

Ker je izdelan kot unikatna dekoracija, bo tako v paru z drugimi okraski ali pa kar sam, odlično igral svojo vlogo in vas razvedril vsakič, ko ga boste pogledali. Naj tudi v vaših poslovnih prostorih zaigra privlačna melodija, ki jo spremlja vsem znan, pa vendar skrivnosten mož.

 

Uporabite ga lahko več let hkrati, saj zaradi unikatnosti, ne izgubi svoje vrednosti. Tako vam ne bo treba vsako leto kupovati novih okraskov, lahko jih le posodobite. Po končanem prazničnem času ga pa enostavno zložite in primerno shranite za prihodnje leto.

👉 OTROCI GA OBOŽUJEJO

Naši najmlajši so največji ljubitelji božiča, daril in vsega, kar je povezano s prazniki. Omogočite jim veselje in jih presenetite s to zabavno dekorativno igračo, ki bo zvečer tihotapila čisto srečo v vaša življenja. Povežite se s svojo družino in skupaj uživajte in se zabavajte ob pogledu na plezajočega se Božička.

Dolžina lestve: 50 cm

Lučke niso vključene v paket