Set uhanov STARS®

Čudoviti uhani, ki bodo na vaš obraz prinesli sproščenost in eleganco. Magično darilo, ki bo očaralo vsako žensko.

Na voljo po naročilu

19,99

Količina:
Popularno
1x 19,992x 16,903x 14,90
Šifra: UhSet Kategorije: , , , , , ,

PRITEGNITE POZORNOST

Naš komplet uhanov STARS® je izdelan iz prestižno zlate barve v obliki čudovitih listov, zvezdic in majhnih detajlov. Podaljšan del, ki visi iz ušes, bo pritegnil dodatno pozornost in navdušenje vseh, ki bodo zagledali vaš nov modni dodatek. Uhani so primerni za vsakodnevno nošenje ali posebne priložnosti, primerni so za različne generacije, saj poudarijo ženstvenost in sproščenost.

DARILO, OB KATEREM ZASIJEJO OČI

Poskrbite za popestritev vašega modnega sloga z uhani, ki v prestižno zlati barvi resnično pustijo vtis. Bodisi jih boste kupili zase ali pa jih boste podarili posebni dami v vašem življenju. Gre za čudovito darilo, s katerim boste zagotovo zadeli v polno in pričarali nasmeh na obraz. Uhani so zapakirani v darilno škatlico, ki ustvari magičen videz.

ZASIJTE KOT PRAVE ZVEZDE

Uhani so prijetni za nošenje, in ne obtežijo ušes. Vsebujejo majhne detajle, ki vam dajo občutek drznosti in samozavesti. Odlično se podajo k vsem vrstam oblačil. . Tako so primerni za različne priložnosti: vse od večernih izhodov, praznovanj do vsakdanjega nošenja. Zasijte kot prave zvezde, z novimi uhani STARS®.

OSTALI PODATKI

Barva: Zlata
Velikost uhanov: Prikazana na spodnji sliki
Paket vsebuje: Set uhanov STARS® + darilna škatlica

 

Nakit ni primeren za uporabo v vodi (tuširanje, kopanje v bazenu ipd.). Pred stikom z vodo priporočamo, da ga odstranite.