Verižica “I love you” v 100 jezikih

Ta čudovita verižica v kompletu s škatlo in darilno vrečko, ima vgrajeno skrito sporočilo “Ljubim te” v 100 jezikih. Prižgite svetilko na telefonu in napis skozi ogrlico projicirate na steno ali katero koli drugo površino.

Na zalogi (se lahko naroči)

11,99

Količina:
Popularno
1x 11,992x 10,903x 8,90
Šifra: ValMes Kategorije: , ,

PAKIRANA V ŠKATLO Z DIŠEČIMI VRTNICAMI

Ste razmišljali, kako presenetiti svojo ljubljeno osebo? Želite svojo boljšo polovico navdušiti z nečim posebnim, a hkrati praktičnim in odličnim modnim dodatkom? Potem je ta verižica popolna za vas!

Na steno projicirajte skrito sporočilo in uživajte v skupnih nepozabnih čarobnih trenutkih. To je popolno darilo za valentinovo, v katerem dobite verižico, zapakirano v škatli z dišečimi vrtnicami, v kompletu pa tudi darilno vrečko.

 

PRIMERNA ZA VSAKO PRILOŽNOST

Verižico lahko nosite ob različnih priložnostih, kot so poroke, poslovne večerje, rojstnodnevna praznovanja, večerna druženja s prijatelji ali kateri koli drug dogodek. Podarite ga kot presenečenje ali pa sami sebi privoščite nov kos čudovitega nakita.

 

OKOLJU PRIJAZNO

Naš izdelek je izdelan iz naravnih vzdržljivih materialov. Ne vsebuje škodljivega svinca ali niklja kot nekatere druge verižice, zaradi česar je varna za vsakodnevno uporabo.

 

DRUGE INFORMACIJE

Dolžina: 40 CM

Barva: roza-zlata

V paketu prejmete verižico “Ljubim te”, darilno škatlo z dišečimi vrtnicami in darilno vrečko.